Zoek
Sluit dit zoekvak.
NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoPortuguêsEspañol
04

Overige Diensten

Schade

Het schatten van de herstelkosten van uw onverhoopte schade. Wij stellen een duidelijk rapport op, onderbouwd met foto’s.

Aankoopbegeleiding

U heeft geen tijd om zelf op “botenjacht” te gaan. Of u beschikt over te weinig ervaring en kennis om de juiste keuze te maken?
Wij stellen met u (dat kan fysiek maar ook telefonisch of per e-mail), uw wensenpakket samen. Hierbij zijn zaken als het gewenste vaargebied, het aantal opvarenden, uw smaak en budget natuurlijk erg belangrijk. Wij vinden uw boot!
Onze ervaring in de jachtmakelaardij komt in dit geval goed van pas. Ook de gehele “papierwinkel” zoals het opstellen van koopovereenkomst, in- of overschrijving in het kadaster, het regelen van de juiste verzekering of zelfs het vinden van een ligplaats, kunnen wij desgewenst verzorgen.

Vaarlessen

U hebt de stap gewaagd en uw eerste of misschien een groter jacht gekocht maar het manoeuvreren is nog een beetje spannend? Op een geduldige en duidelijke wijze, brengen wij u de fijne kneepjes van het omgaan met uw boot bij. Of het hierbij gaat om het vastmaken van een stootwil, het beleggen van een bolder of uw boot in de kleinste gaatjes manoeuvreren, u leert het!

Overvaren/Delivery

Zelf geen tijd om uw nieuwe boot naar haar ligplaats te varen? Of u vertrouwt uzelf nog niet helemaal 100% aan boord? Wij varen naar uw thuishaven. Dat kan natuurlijk ook samen, zodat u het nieuwe schip leert kennen op technisch gebied.

contact info

+31 527 29 1111

+31 653 298 981

info@boottaxeren.nl

Kantoor adres

Brouwerstraat 5
8356 DV Blokzijl
Nederland

Schrijf ons een bericht